Maak kennis met mij

Missie

Ik geloof er in dat jij vanuit je essentie kan leven en werken. Het is al aanwezig in jou, maar soms is er iets nodig om jouw potentieel te ontdekken en ontwikkelen. Zodat je vanuit je hart kan werken. Voor jou beter én voor de wereld om je heen.

Uit ervaring weet ik hoeveel energie het je kan geven als je werkt vanuit jouw essentie en potentieel. Ook weet ik dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en dat er van alles in de weg kan zitten. Ik wil graag een plek creëren waar je met je vragen over werk en potentieel aan de slag kunt, zodat je kan ervaren hoe het is om vanuit je hart te werken.

Terugkijkend op mijn loopbaan tot nu toe weet ik dat elk stap die ik gezet heb, belangrijk is geweest om te komen op de plek waar ik nu ben. De ‘succesvolle’ momenten, zoals het afronden van opleidingen, mooie werkervaringen en het werken als ondernemer, hebben mij steviger gemaakt. Ook de momenten die moeilijk waren, zoals het stoppen met m’n opleiding en een mindere werkervaring, hebben mij gevormd. Mijn veerkracht is groter en ik weet beter wat ik wel en niet wil. Ik geloof dat iedereen vergelijkbare verhalen heeft en dat het mogelijk is om vanuit jouw eigen achtergrond je pad te volgen.

Wilma Postma Coaching & Ontwikkelin

Mijn werkwijze

Mijn werk gaat vooral over het doorbreken van patronen, zodat je meer vrijheid ervaart in het maken van keuzes. Met je vragen en jouw potentieel aan de slag gaan, kan soms moeilijk zijn. Het vraagt om moed en daarbij breng ik je graag lichtheid en perspectief. 

Ik ben betrokken, gericht op vooruitgang, praktisch, gevoelig en nuchter tegelijkertijd.

Mijn achtergrond in psychologie, communicatie en systemisch werk geven mij een goede basis van waaruit ik werk. Meer over mijn ervaring lees je op LinkedIn. 

De Liefdespraktijk

Naast dat ik je graag help met je potentieel te ontdekken, ontwikkelen en benutten in je werkende leven, bied ik ook een plek voor mensen die aan de slag willen met hun liefdesleven.