Trajecten

Wil je graag met meer voldoening en energie aan het werk? Heb je het gevoel dat je (nog) niet werkt vanuit jouw potentieel? Wil je jouw potentieel ontdekken, ontwikkelen én benutten?

In jouw loopbaan kunnen er verschillende situaties spelen en vragen zijn waar jij mee aan de slag wilt. Ik ondersteun je graag en kijk samen met jou wat er nodig is om meer vanuit je hart te werken.

Ontdek de mogelijkheden. Het aanbod is: coaching, ontwikkeling, oriëntatie, outplacement en ZZP-begeleiding

Wil je graag weten welk traject past bij jouw vraag? Ik denk graag met je mee. 

Coaching

Wil je met meer energie en voldoening aan het werk zijn? Zijn er zaken waar je in vastloopt? Lopen relaties niet lekker en heeft dit impact op jou? Of zijn er andere vragen waar je graag wat aan wilt doen?

Coaching kan je verder helpen en biedt je de ruimte voor bewustwording en verandering. Vaak gaat het over het doorbreken van (soms hardnekkige) patronen en ik ondersteun je graag in dit proces.

Je krijgt inzicht in jezelf en anderen. Je leert jouw patronen en overtuigingen die je belemmeren te (h)erkennen en te doorbreken. 

Je ontdekt welke invloed deze patronen en overtuigingen hebben op je emoties, je gedrag en op je relaties met anderen.

Het is een persoonlijk traject en bestaat uit gesprekken, gerichte oefeningen die je kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Als het nodig is, werken we met opstellingen. Coaching is altijd op maat en het traject richten we samen zo in dat het jou verder helpt. Zodat je kan werken vanuit je hart, met energie en plezier.

Ontwikkeling

Wil je je graag verder ontwikkelen in jouw werkende leven? Heb je het gevoel dat er meer in zit, maar weet je niet goed wat het is en misschien niet hoe je er bij komt? Wil je graag jouw potentieel ontdekken en ontwikkelen?

Een ontwikkeltraject kan je hierbij helpen. Het geeft je inzicht in jezelf en in jouw potentieel. Ook krijg je handvaten om jezelf te ontwikkelen.

Je ontdekt je talenten en drijfveren. Je krijgt inzicht in hoe jij jouw potentieel verder kunt ontwikkelen en optimaal kunt benutten in je werkende leven. Je leert te herkennen waar je aanleg voor hebt en waar je minder aanleg voor hebt. Zodat je weet waarin jij je het beste kunt ontwikkelen en hoe je je energie goed kunt gebruiken. 

Ook maak je een plan met daarin concrete stappen die belangrijk zijn jou voor jou.

Het is een persoonlijk traject dat bestaat uit gesprekken en de inzet van diverse loopbaaninstrumenten. Afhankelijk van jouw vraag maak ik gebruik van TMA Talenten Motivatie Analyse, een methode gebaseerd op de behoeftetheorie van Murray. Ook kunnen we werken met opstellingen.

Het ontwikkeltraject is altijd op maat en we richten het samen zo in dat jij concrete stappen kunt zetten en dus verder helpt. Zodat je kan werken vanuit je hart, met energie en plezier.

Oriëntatie

Ben je benieuwd naar de juiste plek voor jou? Wil je zicht op je talenten én op passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Kost je huidige werk je veel energie en wil je zicht op waar je meer energie van krijgt?

In een oriëntatie traject ga je hiermee aan de slag. Op het moment dat je jouw talenten inzet op een plek waar jij je ook goed voelt, geeft het werken je energie en voldoening.

Je ontdekt je talenten en drijfveren. Je krijgt inzicht in jouw potentieel en weet hoe je dit het beste kunt inzetten. Je ontdekt waar je energie van krijgt. Je onderzoekt de plek op de arbeidsmarkt waarin jij het beste tot je recht komt. Het resultaat van dit traject is dat je weet welke rollen, functies en sectoren bij jou passen.

Ook heb je zicht op wat jouw vervolgstap kan zijn in je loopbaan.

Het is een persoonlijk traject dat bestaat uit gesprekken en de inzet van diverse loopbaaninstrumenten. Afhankelijk van jouw vraag maak ik gebruik van TMA Talenten Motivatie Analyse, een methode gebaseerd op de behoeftetheorie van Murray. Ook kunnen we werken met opstellingen.

Een oriëntatietraject is altijd op maat en we richten het samen zo in dat jij keuzes kan maken die belangrijk zijn voor jou. Zodat je kan werken vanuit je hart, met energie en plezier.

Outplacement

In jouw werkende leven kunnen er situaties zijn waardoor je op zoek wilt of moet naar ander werk. Je kunt ontslag krijgen, er kan een reorganisatie zijn, of je wilt zelf op zoek naar een andere baan.

Wat de reden ook is, je oude werk achterlaten en op zoek naar nieuw werk kan spannend zijn en allerlei emoties bij je teweegbrengen. Heel logisch. In een outplacement traject is hier ruimte voor en ondersteun ik je bij de stappen die je gaat zetten.

Je krijgt de ondersteuning die bij jou past. Dit kan zijn dat we stilstaan bij het verlies en ruimte creëren voor een nieuw perspectief.

Ook kan je inzicht krijgen in je talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en begeleiding bij jouw online profilering en sollicitaties. Het kan allemaal.

We bespreken samen vooraf wat er nodig is voor jou om te komen tot een nieuwe werkplek. Je kunt gebruik maken van mijn netwerk en ik help je kansen en mogelijkheden te zien én te creëren. Het is een persoonlijk traject en zo ingericht dat jij keuzes kan maken die belangrijk zijn voor jou. Zodat je kan werken vanuit je hart, met energie en plezier.

ZZP-begeleiding

Werk je voor jezelf? Of heb je een idee en wil je graag voor jezelf beginnen? Als zelfstandige werken kan van alles van jezelf vragen. Want er is niemand die met je meekijkt. Naast dat dit veel voordelen kan hebben, is het soms ook lastig en loop je tegen zaken aan. Sommige patronen komen juist als je werkt als zelfstandige nog sterker naar boven. Ik kijk graag met je mee en ondersteun je bij jouw vragen.

Je kunt bijvoorbeeld vragen hebben over je zichtbaarheid, (terugkerende) onzekerheid of je balans tussen werk en thuis. Ook kan het zijn dat je lastig keuzes kan maken, bijvoorbeeld over je product of dienst of over de markt die je wil aanspreken.

Opstellingen of een uitgebreider traject kan je verder helpen, zodat je met meer energie en voldoening aan het werk bent.

We werken aan bewustwording. Je krijg inzicht in datgene wat nog onbewust invloed heeft op jouw leven. Je gaat met nieuwe ogen kijken en zien welke patronen je tegenhouden. Je onderzoekt waar de ruimte zit om een stap te zetten. Je kan nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.

Missie

Ik geloof er in dat jij vanuit je essentie kan leven en werken. Het is al aanwezig in jou, maar soms is er iets nodig om jouw potentieel te ontdekken en ontwikkelen. Zodat je vanuit je hart kan werken. Voor jou beter én voor de wereld om je heen.